top of page
FUCK THE SYSTEM на Ивелина Момчева

FUCK THE SYSTEM на Ивелина Момчева

€2 500,00Цена

FUCK THE SYSTEM, 2021

Акрил на платно, 130 x 100 см

 

Не се страхувай - бъди промяната

bottom of page